Locatie | De Koning Party & Events
18629
page,page-id-18629,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-2.6,wpb-js-composer js-comp-ver-4.4.4,vc_responsive
 

Locatie

Voor een onvergetelijke bruiloft of een succesvolle beurs
is De Koning Party & Events de ideale locatie.

Locatie de Koning

Zowel de zalen van de Koning als de bereikbaarheid en parkeergelegenheden geven uw feestelijke evenementen altijd een aangename ervaring.

Zalen

De 2 zalen van de Koning Party & Events zijn multifunctioneel. Ze zijn geschikt voor zowel kleine als grote feesten en evenementen. Daarnaast zijn alle voorzieningen aanwezig voor professionele presentaties en congressen. De uitstraling en inrichting zijn van hoge kwaliteit en creëren een Koninklijke ambiance.

Bereikbaarheid

De Koning Party & Events is gevestigd binnen de ring A10 van Amsterdam, tussen het centrum van de stad en de belangrijkste zakendistricten aan de westzijde. In de directe omgeving bevinden zich internationale bedrijven en het IBIS hotel. Het metrostation Isolatorweg ligt op slechts 100m afstand. Het treinstation Amsterdam-Sloterdijk ligt op ca. 10 minuten lopen.

Parkeergelegenheid

De Koning Party & Events beschikt over eigen gratis parkeergelegenheid. Daarnaast is er ruim voldoende parkeergelegenheid aan de openbare weg. Dit is betaald parkeren van maandag t/m vrijdag van 9:00uur tot 19:00uur. Het parkeertarief is hier € 0.10 per uur (voor de eerste 3 uren). Na 19:00uur en op zaterdag en zondag is het gratis parkeren.

Duurzaamheid

De Koning Party & Events hecht belang aan duurzaam ondernemen. We hebben verschillende maatregelen genomen om het milieu zoveel mogelijk te ontzien en zo efficiënt mogelijk om te gaan met energie. Dit is zowel in het belang van het milieu als van ons bedrijf. De Koning Party & Events streeft ernaar om binnen afzienbare tijd te voldoen aan de strenge eisen van het Green Key certificaat.

Kom langs & raak geïnspireerd door de Luxe & Warmte van de Koning Venue.

Neem nu contact op